Om

Derfor skal du vælge JK-Genbrugscenter 

Hos JK-Genbrugscenter forsøger vi altid at have så mange varer på lager som muligt. Vi har en blanding af nye og brugte varer, der kan give hvert et projekt charme og kvalitet. Hos JK-Genbrugscenter har vi mange forskellige varer indenfor hver af de følgende kategorier:

  • Nye og brugte døre
  • Nye og brugte vinduer
  • Diverse byggematerialer
  • Nye og brugte VVS-materialer

JK-Genbrugscenter er ejet af Lars Povlsen, som også står for den daglige drift. Vi byder alle velkommen, og vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kommer hjem med de helt rette varer. Vi har helt sikkert noget til enhver smag, lige fra det rustikke og retro til helt nye moderne varer. 

Vi sælger varer til både erhverv og privat i hele Danmark. Hos os giver vi 14 dages returret, og vi leverer i hele Danmark (dog kun til brofaste øer). 

Du er velkommen til at besøge vores varelager i Odense, eller shoppe de varer, der passer til lige netop dit projekt, på vores webshop med sikker e-betaling. 

Kontakt os i dag, hvis du har nogle spørgsmål på mail.: salg@jk-genbrugscenter.dk –  eller på tlf.: 66156098 / 24803698, eller kom og besøg vores store udvalg i Odense på Teglværksvej 23, 5250 Odense SØ. 

Vi ses!