Handels- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra jk-genbrugscenter.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og jk-genbrugscenter.dk.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra jk-genbrugscenter.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Fragmand , hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og jk-genbrugscenter.dk .
Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.

Risikoen for varerne

Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra jk-genbrug skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til jk-genbrugscenter.dk . Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, jk-genbrugscenter.dk har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for jk-genbrugscenter.dk.
der kan ikke gives fuld garanti på rest partier og outlet ,brugte , vare vi vil dog så vidt det er muligt prøve og løse problemet evt bytte varen over til tilsvarende eller bytte glas eller ramme skulle der være en punkteret rude eller ligende.

Fortrydelsesret

der er 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal JK-Genbrug underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå kontrakten via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: salg@jk-genbrugscenter.dk.

Pris og betaling

På Jk-Genbrugscenter.dk har du mulighed for at betale med Dankort samt internationale kreditkort. Alle priser på Jk-Genbrugscenter.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt. med mindre andet er skrevet ved vare. Ingen betaling før afsendelse – med mindre anden er aftalt

Lars Povlsen Jk-Genbrugscenter